Vierkante paraplu

Vierkante paraplu’s bedrukken doet u bij ons gemakkelijk en al vanaf 25 stuks. Wij geven een laagste prijsgarantie bovenop de andere voordelen die wij bieden. Zo garanderen wij een snelle levering en zorgen wij voor professionele bedrukking. Hier vindt u ons complete aanbod vierkante paraplu’s in één handig overzicht. Op zoek naar meer ‘unieke’ paraplu’s? Bekijk eens onze led paraplu’s. Deze gadget paraplu’s zijn altijd een aangename verrassing.

Al onze paraplu’s zijn uitsluitend Business-to-business en zijn gegarandeerd de laagste prijs. Bij ons te bedrukking met o.a. uw logo op diverse panelen. Uiteraard zijn de paraplu’s ook zonder bedrukking aan te schaffen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of bestel direct. Voeg daarvoor simpelweg uw logo toe tijdens het bestelproces.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina:

Vierkante paraplu's bedrukken

Heeft u uw vierkante paraplu gevonden? Bestel dan direct of vraag vrijblijvend een offerte aan. Vanwege onze laagste prijsgarantie en professionele aanpak een gegarandeerd succes.

Toch op zoek naar een ander product? Bekijk eens onze hart paraplu. Deze sfeervolle paraplu is zeer passend voor de juiste situatie. Op zoek naar een paraplu van de hoogste kwaliteit? Bekijk eens de mogelijkheden voor een echte stormparaplu bedrukken! Niet zeker welke paraplu gepast is? Neem gewoon contact op!

Naast de laagste prijsgarantie bieden wij meer voordelen. Naast de professionele aanpak op het gebied van advies en bedrukking, bieden wij ook veilige betaling en snelle levertijden. Voor de bedrukking kan u selecteren uit hoeveel kleuren deze moet bestaan en kan u uw logo uploaden. Is er iets niet duidelijk? Neem simpelweg contact op of laat een opmerking achter tijdens de aanvraag!

Onderstaande leest u meer over hoe vierkante paraplu’s het beste te gebruiken zijn en geven wij meerdere tips. Gewoon direct een vierkante paraplu bedrukken? Lees dan niet verder; kies uw paraplu uit het aanbod en haal uw voordeel uit onze garanties!

Vierkante paraplu’s bedrukken: de tips

Wat deze paraplu’s onderscheid van andere is natuurlijk de vorm. Het voornaamste voordeel dat hieruit te halen is dat deze vorm veel aandacht trekt en simpelweg erg gelieft is. Een vierkante paraplu is dus zowel erg geschikt als persoonlijk relatiegeschenk en als promotioneel product voor wanneer u echt de aandacht wilt trekken.

Vierkante paraplu als relatiegeschenk?

Wanneer u een relatiegeschenk geeft staat één ding helemaal bovenaan. Dat is dat het product van degelijke kwaliteit moet zijn en een bepaalde mate van luxe of uniekheid moet uitstralen. U wilt geen ‘weggooiproduct’ schenken dat na een paar keer gebruikt te zijn het begeeft. Nee die goedkope paraplu’s zijn enkel te gebruiken tijdens evenementen waar u grootschalig paraplu’s wilt uitdelen.

Dat deze vierkante paraplu’s ‘uniek’ zijn mag duidelijk zijn. Bovendien zijn ze kwalitatief uitstekend. Voor de beste kwaliteit kiest u onze Slazenger Cube 30" paraplu. Vanwege de luchtopeningen en het geventileerde scherm is deze extra windbestendig. Bovendien heeft de greep een rubberen laag en is de paraplu gemaakt van een volledig glasvezelconstructie. Veilig tijdens onweer dus!

Uniek en van kwaliteit; maar waarom nou zo geschikt als relatiegeschenk? Laat een kind maar eens een keuze maken uit verschillende paraplu’s. De vierkante paraplu zal vaker gekozen worden dan u zou denken. Vergelijk deze paraplu maar eens met paraplu’s met traditionele vormen; die maken geen schijn van kans. De enige paraplu’s die dan ook nog gekozen worden zijn die met gadgets, zoals LED-lichten of paraplu’s die de oppositie compleet wegblazen vanwege hun ongelofelijke stormbestendigheid.

U zal misschien denken; wat maakt mij het uit wat een kind denkt, mijn zakenpartner is geen kind. De reden is simpel: wij zijn allemaal nog een beetje kind van binnen. Vaak wat verstandiger en met enigszins wat minder energie, maar uiteindelijk vinden wij die vierkante paraplu toch een beetje tof. Kies dus voor vierkante paraplu’s bedrukken als een geschikt relatiegeschenk.

Vierkante paraplu’s als promotioneel product?

Hoewel de goedkopere standaard paraplu’s waarschijnlijk uw eerste keuze zullen zijn als promotioneel product, hebben de duurdere en ‘uniekere’ paraplu’s ook hun plek voor dit doeleinde. De paraplu’s hoeven enkel tijdens de beurs of ander evenement heel te blijven. En het liefst heeft u er zo veel mogelijk. Zo zorgt u ervoor dat uw bedrijf of organisatie zich zichtbaar maakt.

De goedkope paraplu’s zijn daarom erg geschikt; maar toch niet altijd. Verwacht u namelijk dat vele andere organisaties ook promotionele paraplu’s uitdelen? Dan bieden de vierkante paraplu’s twee grote voordelen.

Ten eerste concurreert u nu niet alleen om ruimte in de lucht, maar ook in de handen. Waarom zou men ervoor kiezen om met uw paraplu rond te lopen en niet met die van uw concurrent? Juist; die van u is veel toffer!

Nu u ervoor hebt gezorgd dat uw paraplu uit de delen is, weet u zeker dat uw vierkante paraplu’s met logo een aanzienlijk deel van het luchtruim innemen. En het maakt niet eens uit als er vele andere paraplu’s gebruikt worden. De vierkante paraplu trekt altijd de aandacht (tweede voordeel) en wij zorgen voor een duidelijke bedrukking van uw logo. Zo bereikt u het gewenste doel!

Maar zijn de vierkante paraplu’s als promotioneel product toch niet een beetje duur? Nee hoor. Onze ‘All paraplu’ is relatief goedkoop en aangezien deze opvouwbaar is, is deze ook nog eens zeer gewild.

Toch opzoek naar een scherper geprijsde paraplu? Bekijk eens ons aanbod goedkope paraplu’s! En onthoud: laagste prijsgarantie voor elke paraplu in deze webshop. Vindt u deze ergens anders goedkoper? Laat het ons weten.

Een volledig aanbod paraplu’s

-          Vierkante paraplu bedrukken of onbedrukt?

-          Ter promotie of als relatiegeschenk?

-          Toch een ander soort paraplu?

Weet u niet zeker welke paraplu voor u geschikt is? Vragen over de paraplu of het bestelproces? Op zoek naar een paraplu en kan u deze hier niet vinden? Voor al deze vragen en meer, neem contact op! Wij denken met u mee en geven advies voor de meest geschikte paraplu.