Kleur

Prijs

€ 0,00 -€ 14,00

Merk
advertentie

Standaard paraplu's

Een paraplu als relatiegeschenk of promotioneel product. Hier leest u waarom deze zo geschikt zijn! Heeft u al besloten voor paraplu’s bedrukken en kopen? Bekijk dan simpelweg ons aanbod in de overzichtelijke categorieën en maak uw keuze! Klik op het perfecte product voor u en geef uw kleurvoorkeur, aantal en levertijd aan. En verstuur natuurlijk uw logo of een andere gewenste bedrukking mee!

Weet u nog niet zeker of u een paraplu als relatiegeschenk of promotioneel product wil? Lees dan absoluut verder!

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina:

Paraplu’s bedrukken als relatiegeschenk

Een relatiegeschenk kan om vele redenen gegeven worden, maar in vrijwel alle gevallen is het opbouwen van een goede relatie een belangrijk doel. Het relatiegeschenk moet daarom de ontvanger tevreden stellen. Een paraplu als relatiegeschenk doet dit aangezien deze in Nederland en in de buurlanden zeer handig is. Het regent immers vaak!

In deze categorie vindt u diverse soorten standaard en traditionele paraplu’s. Deze zijn bijna even populair als tientallen jaren geleden. Echte tijdloze geschenken dus! Maar tegenwoordig zijn er veel meer keuze mogelijkheden. Dit biedt u de mogelijkheid om een geschenk te kiezen die echt bij de ontvanger past! Houdt uw ontvanger van gemakkelijkheid? Kies dan voor één van onze opvouwbare paraplu’s bedrukken! Of houdt uw ontvanger van de echte traditionele uitstraling? Bekijk dan de paraplu’s in de huidige categorie. Hier vindt u overigens meer dan alleen de traditionele paraplu’s!

Paraplu met logo als promo product

Een paraplu als relatiegeschenk stelt uw ontvanger tevreden, maar er is nog een groot voordeel. Een logo bedrukt op een paraplu valt meer op dan wanneer deze bedrukt is op een ander geschenk. De paraplu heeft immers een zeer groot canvas! Hierdoor ontvangt u goede promotie wanneer u een paraplu met logo als relatiegeschenk geeft.

En voor exact deze reden is de paraplu ook een zeer geschikt promo product! Vooral wanneer u deze weggeeft op een evenement, zoals een beurs, dat in de buitenlucht gehouden wordt. Verwacht u dat het gaat regenen? Vang deze kans door middel van paraplu’s bedrukken! Bij ons kan u voor lage bedragen zeer snel vele paraplu’s bedrukken!

Zo zorgt u ervoor dat tijdens dit evenement u zeer veel promotie krijgt! Vooral handig wanneer hier veel potentiële klanten rondlopen natuurlijk. Uw logo zal erg opvallen op de grote doeken van de paraplu’s waardoor deze zelfs van grote afstand zichtbaar zal zijn! En wanneer het evenement is afgelopen zullen uw paraplu’s met logo nog vaker gebruikt worden natuurlijk!

Diverse bedrukte paraplu’s

In deze categorie vindt u onze grootste collectie paraplu’s. Hoewel genoemd ‘standaard’ paraplu’s, zijn ze absoluut niet saai en zonder functies. In deze categorie vindt u de echte traditionele paraplu’s, met houten steel en een krul handvat. De paraplu’s zijn er in zeer veel verschillende kleuren. Hierdoor zijn er paraplu’s met felle kleuren die een echte uitbundige uitstraling hebben, maar er zijn ook paraplu’s met een meer gematigde uitstraling. Daarnaast zijn er paraplu’s met een recht handvat en aluminium stelen. Bovendien kan u ook nog kiezen voor automatische paraplu’s! Deze maken het leven makkelijk doordat de paraplu niet handmatig opengeklapt hoeft te worden!

Het mag duidelijk zijn dat er zeer veel diversiteit te vinden is in onze standaard paraplu categorie! Uw perfecte bedrukte paraplu’s zitten er geheid tussen! Maar naast deze paraplu’s bent u bij Bedrukteparaplubestellen.nl natuurlijk aan het juiste adres voor nog veel meer soorten paraplu’s! Bekijk bijvoorbeeld eens onze stormparaplu’s! Stormparaplu’s bedrukken zorgt ervoor dat uw logo echt overal heen kan!

Paraplu’s bestellen

Voor gemakkelijk, snel en tegen een schappelijke prijs paraplu’s bestellen en bedrukken bent u bij Bedrukteparaplubestellen.nl aan het juiste adres! Maak uw keuze in de webshop, klik op het product en selecteer gemakkelijk uw keuzes betreffende bijvoorbeeld de kleur en het aantal. Verstuur tevens uw gewenst bedrukking mee en u zal binnen korte tijd de perfecte relatiegeschenken en promo producten hebben!