Led paraplu's

Voor led paraplu’s bedrukken bent u hier aan het juiste adres. Naast dat wij de laagste prijs garanderen zijn onze led of ‘gadget’ paraplu’s ook van prima kwaliteit. Echt waar voor uw geld dus! Door middel van onze professionele bedrukking zorgen wij voor het beste resultaat. Meer unieke paraplu’s bekijken? Bekijk eens onze doorzichtige paraplu’s!

Ons aanbod paraplu’s is uitsluitend bestemd voor B2B. Wij bieden de optie voor het aanvragen van een offerte, maar ook de mogelijkheid om gemakkelijk te bestellen. Hiervoor kan u simpelweg uw logo uploaden tijdens het bestelproces. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om de paraplu’s onbedrukt te bestellen.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina:

Paraplu met led verlichting bedrukken

Uw paraplu met led verlichting gevonden? Bestel deze dan direct of vraag een offerte aan! Is er iets niet helemaal duidelijk? Neem simpelweg contact op. Wij helpen u graag met uw vragen, maar ook met advies. Zo zijn er nog veel meer opties behalve de led paraplu’s mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld eens onze vierkante paraplu’s!

Wij bieden: snelle leveringen, professionele bedrukking en veilige betaling. Maar daarnaast bieden wij ook een laagste prijsgarantie. Vindt u elders een scherpere prijs, laat het ons weten!

Voor advies of vragen over het bestelproces, de paraplu’s of andere dingen; neem contact op! Wij helpen u graag. Hieronder leest u meer over hoe de led paraplu te gebruiken is. Weet u al welk type paraplu u wilt kiezen? Wacht dan niet langer en schaf uw led paraplu aan!

Led paraplu bedrukken: tips en advies

Wat de paraplu met led verlichting zo geschikt maakt zal vanzelfsprekend zijn. Ze vallen erg op en zullen in de smaak vallen bij de ontvanger. Hierdoor is het een geschikt relatiegeschenk. Ook is de paraplu voor nog meer te gebruiken. Maar laten wij eerst eens de paraplu met licht nader behandelen voor het doeleinde: relatiegeschenk.

Paraplu met licht als relatiegeschenk

Een paraplu met licht wordt door velen vaak gezien als een paraplu met zowel voordelen als nadelen, maar in de praktijk valt dit reuze mee. De nadelen bestaan enkel uit het extra gewicht vanwege het licht en het feit dat deze lamp kapot kan gaan.

Ten eerste het gewicht; dit valt in de praktijk reuze mee. Een dergelijke zaklamp weegt vaak niet meer dan 50 gram en in 99% van de gevallen is 80 gram toch echt de max. Zoveel last zal men dus niet van dat beetje extra gewicht hebben.

Vindt u het gewicht en de ‘handigheid’ in het algemeen toch erg belangrijk? Maar wilt u ook een toffe ‘gadget paraplu’? Kies dan voor de RainLight paraplu/zaklamp. Gemaakt van lichte materialen, zoals: polyester en kunststof. Bovendien is de paraplu opvouwbaar! Zowel erg handig en een led licht!

Het laatste nadeel is wanneer de lamp kapot gaat, u onnodig gewicht meeneemt, u de lamp niet kan tonen en constant herinnerd wordt aan de ‘kapotte’ paraplu. Gelukkig is dit geen groot probleem want het glas van de lamp en zelfs de lamp zelf zijn vaak makkelijk te vervangen. Maar de lamp gaat ook niet gemakkelijk kapot want deze kan best tegen een stootje. Wij adviseren om niet de lamp onnodig te laten vallen of te stoten.

De nadelen van de paraplu met led verlichting vallen dus best mee. En de voordelen zijn uitermate sterk. Het sterkste voordeel is natuurlijk dat u hiermee indruk maakt. Een goed afgewerkte led paraplu straalt kwaliteit en originaliteit uit. Niet veel mensen zullen met een dergelijke paraplu aanzetten.

Voor de ‘luxe’ paraplu’s als relatiegeschenk wordt vaak gekozen voor een stormparaplu bedrukken met logo. Deze kwalitatief goede paraplu’s zijn zo gemaakt dat deze harde windstoten kunnen weerstaan. Maar een ‘luxe paraplu’ mag best van gemiddelde kwaliteit zijn. Vrijwel niemand zal door een storm lopen of met de buurman een ‘paraplu’ zwaardgevecht houden. Waar het om draait is de uitstraling, nogmaals: kwaliteit en originaliteit. En de led paraplu’s hebben dit. Onze ultieme led paraplu is de Marksman 27" A8 automatische paraplu met LED licht. Glasvezel schacht en frame, LED licht en automatisch te openen!

Paraplu met licht als promotioneel product

Maar de paraplu met licht is ook prima te gebruiken als promotioneel product. Ze zijn iets duurder, waardoor dit vaak niet overwogen wordt. Maar onze RainLight paraplu/zaklamp is zeer scherp geprijsd. Zoveel duurder is deze dus niet. Bovendien biedt een led paraplu als promotioneel product een uniek voordeel.

Het gebruiken van een promotioneel product heeft vaak als doel om naamsbekendheid te generen. Een paraplu wordt daarvoor vaak gebruikt want deze valt simpelweg erg op. Tijdens een relevante beurs of andere bijeenkomst in de buitenlucht is dit de absolute ultieme keuze. Als u verwacht dat deze bijeenkomst doorgaat tot in en misschien wel na de schemeruren dan wordt de lichtgevende paraplu in één keer de beste keuze ter wereld.

Tijdens deze bijeenkomst zal uw paraplu met logo erg opvallen. Zorg er wel voor dat u voldoende in huis haalt. Deze paraplu’s zijn namelijk ook erg handig omdat men altijd zullen zien waar ze lopen. Verwacht dus na mate de avond vordert een toestroom van mensen die even die ‘leuke’ en ‘handige’ paraplu willen hebben.

Tip: Kent u iemand die graag in de avond wandelt? Dan is de led paraplu een geschikt cadeau. Kunnen zien waar u loopt en beschermt tegen de regen. Een handige twee-in-één!

Advies over paraplu’s

Toch niet zeker over welke paraplu u moet kiezen? Op zoek naar een bepaalde paraplu, maar kan u deze in onze shop niet vinden? Vragen over de producten of iets anders? Neem contact op!