Kleur

Prijs

€ 0,00 -€ 4,00

Merk


advertentie

Goedkope paraplu's

Goedkope paraplu bedrukken? Bij ons de laagste prijsgarantie voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Maar ook vindt u hier al onze goedkoopste paraplu’s in één makkelijk overzicht! Zowel de goedkoopste als voordeligste deal scoort u dus hier!

Maar naast deze voordelen kan u hier ook vertrouwen op een veilige betaalomgeving, professionele bedrukking en snelle levering. Uw paraplu kan u bedrukt of onbedrukt direct bestellen of u kan een offerte aanvragen. Voor beide methoden kan u gemakkelijk uw logo of andere bedrukking uploaden. Bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen. Bekijk ons aanbod goedkope paraplu’s hieronder!

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina:

Goedkope paraplu kopen? Bestel deze direct!

Uw goedkope paraplu gevonden? Bestel deze dan direct of vraag een offerte aan! Voor de bedrukking hoeft u enkel uw logo te uploaden tijdens het proces. Voor onbedrukte paraplu’s kan u dit gewoon overslaan.

Uw goedkope paraplu niet gevonden? Bekijk eens onze opvouwbare paraplu categorie. Deze paraplu’s zijn klein waardoor deze vaak wat goedkoper zijn. Maar vanwege de laagste prijsgarantie is elke paraplu in onze shop voordelig. Een geschikte deal kan u dus in elke categorie wel vinden. Liever persoonlijk advies? Neem dan contact op!

Hieronder leest u meer over het gebruik van goedkope paraplu’s en paraplu’s in het algemeen. Zowel voor promotionele doeleinden als voor het opbouwen of in stand houden van bedrijfsrelaties. Gewoon de beste deals vinden? Lees dan niet verder en bekijk ons aanbod of neem contact op voor persoonlijk advies.

Paraplu bedrukken goedkoop. Waarom en wanneer kiezen voor goedkoop?

Een paraplu goedkoop kopen en bedrukken. Meestal betekend dit dat er ingeleverd wordt op het gebied van kwaliteit. Hoewel dit bij ons doorgaans van toepassing is op de paraplu’s, is dit nooit het geval voor de bedrukking en de service. Ook kan u erop vertrouwen dat alle paraplu’s in onze webshop van voldoende kwalitatief niveau zijn. Hoewel u dus een minder kwalitatief goede paraplu krijgt bij een aanzienlijk goedkopere paraplu (wat logisch is), zal deze paraplu nooit ‘troep’ zijn.

De goedkoopste paraplu kopen als weggeef promotiemateriaal

Onze goedkoopste paraplu’s zijn uitermate geschikt voor (grootschalige) promotieacties waarbij de paraplu’s weggegeven worden. Paraplu’s weggeven als promo artikel op het juiste moment is zeer geschikt. Bijvoorbeeld tijdens een beurs of andere bijeenkomst dat deels buiten plaats vindt. In Nederland is er regelmatig kans op regen waardoor deze paraplu vaak erg gewild zal zijn.

U kan zelf wel inschatten wanneer een paraplu wel of niet van toepassing is. Geeft de weersvoorspelling aan dat het voornamelijk droog blijft dan kunt u beter voor iets anders kiezen. Alhoewel er ook succes behaalt wordt door sommige bedrijven door de paraplu als zonnescherm te gebruiken! Kies in dat geval het liefst voor een paraplu met een donkere kleur omdat donkere kleuren meer warmte opnemen. Neem contact op om de mogelijkheden voor paraplu’s als zonnescherm te bespreken. De beste keuze is vaak een UV-paraplu, maar deze zijn wel prijziger. Denk erom dat een ‘normale’ paraplu lang niet alle Uv-stralen tegenhoud, waardoor men onder deze paraplu dus alsnog kan verbranden. Geef daarom niet aan dat een ‘normale’ paraplu men hiertegen beschermd. Geef liever aan dat het meer verkoelend is!

Hoe dan ook; ook tijdens zonnige dagen kan de paraplu een geschikte keuze zijn. Vooral aangezien er dan weinig tot geen concurrentie is. Maar uiteraard schijnt de paraplu het meeste wanneer er regen verwacht wordt. Ook als het niet zeker is kan u simpelweg aangeven (wellicht via een bord/banner) dat men beter het zekere voor het onzekere moet nemen en één van uw bedrukte goedkope promo paraplu’s moet meenemen. Een kleine lichte en eventueel opvouwbare paraplu zal sowieso niemand ongemak bezorgen door deze te moeten meenemen. En wanneer het daadwerkelijk gaat regen zal u veel waardering krijgen.

Waarom een paraplu bedrukken goedkoop?

Deze vraag is tweeledig. Ten eerste de paraplu zelf. We hebben het nu een tijdje gehad over een weggeefpromotieparaplu voor tijdens een beurs of bijeenkomst. Tijdens een zonnige dag of tijdens de regen geschikt. Overigens ook tijdens een overdekte beursvloer; uiteindelijk moet men immers naar hun auto lopen!

Hoe dan ook, waarom een paraplu? Nou het antwoord hierop is vrij simpel en voor de hand liggend. De paraplu valt erg op! Vooral tijdens een menigte waar u moeilijk vooruit kan kijken zal de paraplu die boven de hoofden uitsteekt opvallen. En daarmee krijgt u natuurlijk promotie! Vanwege deze reden is een paraplu ook een goede keuze tijdens warme dagen. Wanneer deze gebruikt wordt levert het gelijk veel op.

Normaals gesproken zal men eerder kiezen voor bijvoorbeeld pennen of waterflessen tijdens warme en zonnige dagen, maar een paraplu is dus ook mogelijk! Op zoek naar een combinatie? Immers hebben pennen, waterflessen/bidons en andere promo artikelen ook hun nut. Kijk dan eens op onze ‘premiumssite’ voor diverse bedrukte relatiegeschenken en neem contact op voor de mogelijkheden van combinaties!

Waarom een paraplu bedrukken goedkoop?” heeft nog een tweede deel. Het ‘goedkope’ aspect. Tijdens een beurs de paraplu’s grootschalig weggeven kan vrij prijzig worden met een grote oplage. Daarom zijn goedkope paraplu’s vaak even wat toegankelijker. Hoewel een duurdere/luxere paraplu ook zijn voordelen kan hebben, worden paraplu’s die tijdens een beurs uitgedeeld worden vaak maar één keer en hooguit een paar keer gebruikt. De mindere kwaliteit is daardoor geen enkel probleem aangezien onze paraplu’s dit echt wel volhouden.

Iets anders dan goedkope paraplus weggeven?

Het weggeven van duurdere/luxere paraplu’s tijdens een evenement kan ook geschikt zijn, maar hier komt meer bij kijken dan u denkt. Zoals gezegd worden de promo paraplu’s vaak hooguit enkele keren gebruikt. Wanneer kiezen zij dan ervoor om een paraplu vaak te gebruiken? Met een bedrukt artikel wordt dit vaak wat lastiger, vooral met iets zo opvallend als een paraplu. Dit komt doordat het gebruiken van een paraplu met uw logo erop ervoor zorgt dat u dat bedrijf aan het promoten bent. Als u neutraal tegenover dit bedrijf staat dan voelt het al gauw alsof u voor aap loopt. En dan loopt men liever met een neutrale paraplu rond.

Hoe zorgt u dus dat men alsnog de paraplu vaak wilt gebruiken? Dit doet u op twee manieren. Een enorm luxe paraplu schenken of door goed persoonlijk contact te leggen. Goed persoonlijk contact wordt weer versterkt door een beter geschenk. De aller beste manier is dus door goed contact. Bijvoorbeeld tijdens de beurs de bezoekers echt uw volle aandacht geven en vervolgens de weggeef paraplu meegeven. Hoewel dit al meer op een paraplu als relatiegeschenk dan als promo/weggeef artikel lijkt, is het nog steeds een weggeef promo paraplu. Op zoek naar luxe paraplu’s die hieraan voldoen? Bekijk ons aanbod!