Kleur

Prijs

€ 0,00 -€ 24,00

Merk

advertentie

Automatische paraplu's

Automatische paraplu bedrukken? Bij ons bent u aan het juiste adres voor één gemakkelijk overzicht met automatische paraplu’s. Ons aanbod is enkel voor B2B en wij bieden de laagste prijsgarantie. Daarnaast bieden wij een veilige betaling, snelle levering en professionele bedrukking.

Voor de aanschaf bieden wij twee opties. Ten eerste kan u direct de paraplu bestellen. Voor de bedrukking kan u simpelweg uw logo uploaden tijdens dit proces. Ook kan u een vrijblijvende offerte aanvragen. Mocht u tegen onduidelijkheden aan lopen tijdens dit proces, aarzel niet om contact op te nemen! Bekijk nu direct het aanbod automatische paraplu’s!

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina:

Heeft u uw automatische paraplu om te laten bedrukken gevonden? Bestel deze dan direct of vraag een offerte aan. Als u deze nog niet heeft gevonden; bekijk eens één van onze vele andere categorieën, zoals: bedrukte opvouwbare paraplu’s. Of neem natuurlijk contact op voor gedegen advies.

Door verder te lezen leert u meer over wat de automatische paraplu bedrukken nou zo geschikt maakt. Liever gewoon een paraplu uitkiezen? Kies er één uit het bovenstaande aanbod, bekijk onze andere categorieën of neem contact op voor advies!

Automatische paraplu bedrukken: tips en advies!

Wanneer is een automatische paraplu nu de juiste keuze als relatiegeschenk of als promotioneel product? Dit is een lastigere vraag dan u in eerste instantie zou denken. De meerwaarde die de automatische paraplu met zich meebrengt is natuurlijk het gemak. Het automatisch openen maakt het allemaal even wat makkelijker en in sommige gevallen voorkomt het zelfs een boel stress. Maar geheel ander soort typen paraplu’s kunnen zelfs nóg handiger zijn. Het hangt er allemaal maar vanaf. Hieronder een aantal voorbeelden:

  • een grote golfparaplu bedrukken voor op de golfbaan past perfect bij het golfen. Op het veld waar de regen nog al vaak in een schuine hoek valt, waardoor een kleine paraplu u niet helemaal droog houdt, is dit grote scherm perfect omdat dus wel te doen. Bovendien kan het met een juiste bedrukking ook nog eens een echt statusicoon worden;
  • een opvouwbare paraplu bedrukken zorgt ervoor dat u één van de handigste geschenken ter wereld in handen hebt. De paraplu is ideaal om dagelijks bij u te hebben zonder er hinder van te ontvangen;
  • een goedkope paraplu bedrukken om weg te geven als ‘weggooi promotie paraplu’. Is dit handig? Ja voor u! Goedkope en slimme promotie door deze hier te bedrukken.

Zo ziet u maar dat ‘handigheid’ er in vele vormen is. Een stormparaplu bedrukken is bijvoorbeeld de handigste keuze om door hevige windstoten uw bestemming te bereiken. Maar wanneer is een automatische paraplu bedrukken nu de juiste keuze? Eigenlijk is dit best simpel. Er zijn twee redenen waarom een automatische paraplu de juiste keuze is.

De eerste reden voor een automatische paraplu met logo

Achterhaal het noodzakelijke. Verwacht u dat uw ontvanger dagelijks een paraplu mee wilt nemen zonder daar last van te hebben. Dan is een kleine, lichte en makkelijk op te bergen paraplu (opvouwbare) noodzakelijk. Wilt u veel paraplu’s weggeven tijdens een beurs en is budget belangrijk? Dan moeten de paraplu’s goedkoop zijn. Loopt uw ontvanger graag tegen stevige wind in? Dan is een sterke stormparaplu noodzakelijk.

Wat hebben wij hieraan? Het is juist wanneer er geen noodzakelijkheden zijn dat de automatische paraplu handig wordt. Waarom kiezen voor een opvouwbare paraplu als dit niet noodzakelijk is? Een paraplu met een luxere uitstraling die automatisch open kan is dan wellicht de beste keuze! Een opvouwbare paraplu is natuurlijk alsnog prima, maar dit kan u het beste zelf inschatten.

De tweede reden voor een bedrukte automatische paraplu

Een bedrukte automatische paraplu als relatiegeschenk is één van de beste keuzes wanneer u deze aan iemand schenkt met gewrichtsproblemen. Of aan iemand die een arm in het gips heeft. Kort om: iemand die hinder ondervindt met het openen van de paraplu.